Om Sophie

Du har klart å forvirre deg inn på bloggen min, og da kan du vell få lese litt om meg så du kanskje forstår meg bedre enn hvordan jeg fremstår i bloggen min. Jeg kan fremstå som et menneske som ikke har fryktelig mange problemer i livet, og nå i nyere tid er nok det en ganske stor del av sannheten. Livet mitt har dog ikke alltid vært en dans på røde roser. Gjennom hele livet har jeg slitt med mobbing. Jeg har lav selvtillit, og har hatt det i mange år. Men nok om det, og over til ting du faktisk vil vite om meg.

img_0626

Jeg er altså Sophie, ei jente på 25 år. Jeg er bosatt i Lyngdal, Vest-Agder og trives godt her. Her har jeg foreløpig ikke bodd så lenge men jeg trives her. Jeg har to barn sammen med samboeren min. Min eldste jente er født 05.12.17, 11 uker for tidlig, mens lillesøsteren ble født 06.12.18, èn dag før termin.

Store deler av livet har jeg holdt på med hestekrefter. Jeg har eid et par av de, både på fire ben og fire hjul. De siste årene har jeg vært mer rundt hestekrefter på 4 hjul enn 4 bein og jeg har trivdes godt med det. Nå driver jeg på med hestekrefter på 16 hjul. Jeg kjører nemlig lastebil. Ikke en sånn liten fjert, men en svær doning på flere titalls tonn, og mange meter i lengden.

På jobben har jeg kjørt denne lastebilen over her. Den er det samboeren min som kjører til vanlig, men jeg har vært så heldig at jeg har fått være med han å kjøre i høst når jeg var gradert sykemeldt. Bildet over er tatt på en av turene vi hadde til Nord-Norge, bare et par dager før datteren vår ble født.

Nå som jeg er i permisjon og ikke kommer til å kunne kjøre langt når permisjonen er ferdig, må jeg se meg om etter noe annet å gjøre, og foreløpig, hvis alt går etter planen skal jeg igjen begynne på videregående for å bli mekaniker. Jeg vil jobbe med biler og kjøretøy og skal i første omgang gå videre på mekaniker på tunge kjøretøy.

Ellers er jeg ikke noe typisk jente-jente. Jeg bruker sjeldent sminke og går stort sett med håret i strikk. Håper på å kunne forandre litt på det, men det tar jeg som det kommer.

Jeg er veldig glad i å ta bilder og gjør gjerne det så ofte jeg kan. Jeg tar mye bilder av alt mulig, men favorittene er biler/lastebiler, mennesker og dyr.

Skulle du lure på noe mer, send meg en Mail, eller legg igjen en kommentar så får du tidsnok svar på det du lurer på.

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close