To supergode brød på 1,5 time.

Ja, for det enkle kan ofte være det beste. Billig, enkelt og nokså kjapt. Alt du trenger å gjøre er å måle opp litt vann, ha i en pose tørrgjær og melblandingen – ha det i ovnen og vips så har du to nydelige brød som bare er til å spise opp, no pun intended. 

havrebrød1

Jeg valgte å gå for havrebrød denne gangen, men jeg har tidligere brukt solsikkebrød. Jeg er ikke så veldig fan av større frø i deigen og synes derfor havrebrødet her var helt perfekt. Det trenger ikke å være komplisert å bake ser du. Denne deigen lager seg selv, den kan smaksettes med både krydder og for eksempel revne gulrøtter uten at det ødelegger brødet. Du kan lage det som brød, rundstykker eller kanskje baguetter? Fantasien er det eneste som stopper deg. Bare husk å forandre litt på steketiden ut fra hva du lager.

Har du prøvd å lage disse enkle brødene, eller liker du best å lage de helt fra bunnen av? Hvilket hjemmebakt brød er din favoritt? 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close