Et nytt prosjekt blir til.

I skrivende stund holder jeg på med enda et nytt strikkeprosjekt – denne gangen til meg selv. I høst var jeg og noen venninner på strikkekafè her i Lyngdal, men akkurat den strikkekvelden var noe spesiell. Det var nemlig kvelden Anett Opheim var på Paulsens Hotell, der strikkekafèen holdes, for å lansere boken sin som jeg stolt kjøpte bare dager etter den kvelden. Min aller første strikkeoppskriftsbok. Jeg var så stolt. 

På kvelden hadde hun med seg modeller fra boken for å vise frem, og det var der jeg ble forelsket. I både garn og genser, eller – cardigan. Det er den fineste jakken synes jeg. En jakke med ombre-effekten som er så god og myk at man får lyst å bo i den for alltid. Det tok ikke lang tid før jeg kjøpte inn garn til genseren, men siden jeg har valgt å prioritere alle andre foran meg selv når det kommer til strikk, så har garnnøstene blitt liggende i hyllen på kontoret, helt til nå. Nå er garnet tatt frem, de tjukke pinnene er vakkert omsvøpt det nydelige og myke alpakka-garnet. Maskene går fort, pinnene er tross alt 4,5 ganger så store som pinnene jeg stort sett har brukt i det siste. Å gå fra pinne 2,5 til både 7 og 8 er uvant, men maskene flyr!

nøste1

Ella Cardigan er en jakke som fort kan bli ferdig på bare en kveld eller to, hvis man sitter lenge nok. Den er monteringsfri og strikkes frem og tilbake, forholdsvis enkel oppskrift, som til og med nybegynnere forstår når de ikke gjør som meg – overtenker. Siden jeg har litt å styre med utenom strikkingen så det er ikke stort jeg rekker å strikke. I tillegg har jeg flere prosjekter på gang, og et av de har høyeste prioritet. Det må nemlig være ferdig om bare 1 mnd. Men det er greit å ha litt å pusle med når man blir lei av å strikke rundt på pinne 3.

Har du strikket med dette garnet før? Hvis du har brukt garnet i strikkeprosjekt, hva strikket du? 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close