Nytt år, nytt design, ny start.

Som de sier, nytt år, nye muligheter. For meg derimot blir det; nytt år, nytt design, ny start. Jeg har ikke vært flink på bloggfronten i det hele tatt, og jeg ønsker å prøve å bli bedre. Hva grunnen er for at jeg er så sinnsykt dårlig på å oppdatere, det vet jeg ikke, men jeg ønsker å komme igang, og vil bruke mine andre hobbyer som et lite push i riktig retning for å få igang bloggen.

Jeg har en stund nå vært hekta på strikking, baking og matlaging, så nå skal jeg bruke det til bloggens fordel. Jeg startet det hele med å se gjennom alle mulige designs i wordpress sin designportfolio for å finne det designet som passet best for meg. Jeg vil gjerne at leserne mine skal ha muligheten til å selv velge hvilke innlegg de vil lese, så de slipper å scrolle seg forbi hele innlegg, og derfor har jeg igjen valgt et design som gir leserne mine den muligheten.

nytt gammelt 1

Egentlig ønsket jeg å beholde løveheaderen min, for jeg er så forelsket i det bildet, men samtidig vil jeg starte litt på nytt, så derfor valgte jeg et design uten header, med kun tekst. Litt mer minimalistisk, frem til jeg virkelig får hjulene igang her.

Hva synes du om det nye designet? Og liker du å ha muligheten til å selv velge innlegg du vil lese? 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close