Strikkedilla?

Tre, metall, saueull, alpakkaull, utskiftbare pinner, maskemarkører, rosa, lilla, mønster, flerfarget, bøker i fleng, luer, jakker, votter, tepper, duker. Det er helt uendelig mye som kan lages med tvunnet ull og noen pinner. Kjærlighet er nok det viktigste man lager med tråd og pinner. Det ligger så vanvittig mye tid og energi i et strikket plagg, både små og store plagg.

Jeg har lenge villet strikke store, fine, mye og digge plagg til både meg selv, barn og alle rundt meg. Problemet jeg har er at jeg er så usikker på meg selv og ferdighetene mine at jeg stopper helt opp når det blir `for vanskelig´. Problemet er ikke at det er vanskelig, men at jeg kortslutter når det blir uforståelig i en oppskrift.

Bare det å skulle sette armer på bolen jeg holder på med nå er nervepirrende. Det å strikke armer er nervepirrende! Jeg aner jo ikke hvordan! Det eneste prosjektet jeg har gjort ferdig siden jeg gikk på grunnskolen er en hals til datteren. Setesdalkofte i størrelse xxl er på pinnene, setesdalgenser til jentungen i størrelse 2 år er på pinnene og ullsokker er på pinnene. I tillegg planlegger jeg nå melkegenseren fra tine til meg selv, og ellacardigan fra boken til Anett Opheim. Sistnevnte har jeg til og med garnet og pinnene til, men har jeg kommet igang? Nope. Gjør vell aldri det heller tenker jeg.

Selg om jeg ikke har noen ferdige prosjekt, så har jeg det man kaller strikkedilla! Jeg elsker strikking. Jeg ser etter oppskrifter, plagg og inspirasjon hele tiden og overalt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close