Enkel porsjons-pizza.

Er det noe vi digger her i huset så er det enkel og kjapp middag. Vi spiser jo gjerne avansert middag som vi lager fra bunnen av, men vi lager flere ganger i uken lettvinn middag. Det går fort, er lite søl og det smaker jo så vanvittig godt! For andre gang på en måned har jeg lagd minipizzaer til oss. Det trengs så lite for å lage det, det tar rundt 10 minutter totalt og det er godt. Mye smaker.

Dette bruker vi på pizzaen;

4 stykk pizzabunner. De kjøper vi ferdige i vakumpakker. De ligger vanligvis der hvor pølsebrødene ligger.
1 pakke kjøttdeig. (eller annet kjøtt vi vil ha på)
1 boks peppes tomatsaus.
1 boks peppes rømmedressing.
2 tomater.
1 løk.
Revet ost.

Vi har brukt kjøttdeig hver gang vi har lagd minipizza. Vi lager to til hver og det er mer enn nok til oss to. Siden jeg ikke liker tomat i annen form enn ketchup, får Mads ha tomaten for seg selv. Jeg bruker å ta taco-krydder på kjøttdeigen for ekstra smak. Løken blir kuttet i ringer og tomaten i skiver. Han får to skiver tomat på hver pizza og fire ringer med løk. Jeg bruker løk på min pizza. Pizza er ikke pizza uten ost, så det blir såklart strødd over før pizzaen settes i ovnen i 6-8 minutter.

040318 pizza1

Jeg tenkte å kjøre igang med oppskrifter ca en gang i uken til å begynne med. Jeg setter jo opp middager for hver dag i uken og handler ut fra hva vi skal ha til middag her hjemme. Når det bare er meg og jentungen i ukedagene blir det ikke like fancy middag. Det blir ofte til at jeg steker innbakt fisk, koker noen poteter og har dressing og salat til det. Enkelt, godt og sunt! Derfor er det greit å begynne med en oppskrift i uken og heller øke hvis det er noe dere som leser synes er greit.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close