En sånn dag.

Du vet de dagene hvor mini (eller forsåvidt andre ting) holder deg våken hele natten og du desperat prøver å holde øynene oppe? Når klokken nermer seg 07.30 og du kjenner du begynner å bli småkvalm og egentlig dritt lei av livet, av natten og av alt. Ikke? Da er du heldig. Inatt var en slik natt for meg. Det endte opp  med at jeg klokken 03.00 inatt stod å lagde lasagne som samboeren skal få med seg på jobb. KLOKKA 3 PÅ NATTA. Ja, klokka tre på natta stod jeg å lagde middag.

Jeg fikk også ryddet, satt på en klesvask og rakk å være i dusjen fire ganger på tre timer siden mini valgte å gulpe på hele meg. Heldig? Yeah, right. Hun siktet på meg, det vedder jeg på. Når jeg endelig hadde sovnet rundt klokken 08.00 ringte telefonen, det var mannen som ringte og jeg kan ikke huske at jeg snakket med han engang. Jeg husker vagt at han nevnte noe om at han kom hjem, men det var først når han ringte meg klokken 14 (og jeg faktisk var våken) at jeg forstod hva han hadde snakket om på telefonen når jeg halvsov. Sånne dager er lange, og slitsomme. Sånn ca 4 timer søvn, på en formiddag. Når vi har blitt småbarnsforeldre vet jeg, av erfaring at det har lite å si om søvnen er på dagen, morgenen, kvelden eller natten. Søvn er søvn, uansett.

img_0663

Dette er drømmen, å kunne sove sammen, sånn som vi gjorde natten før. Håper vi får det inatt.

2 tanker om “En sånn dag.

  1. Carina Behrens 14. mars 2019 — 16:08

    Søvn er søvn — helt riktig! Hang in there er det eneste jeg kan si, da jeg er i den samme bobla selv om dagen.

    Liker

    1. Det har heldigvis blitt bedre, og eldste jenta (som det er skrevet om i innlegget her) som nå er 1 år og tre måneder sover natten gjennom! Lillesøster på 3 måneder er det værre med. Håper det går seg til like greit som med storesøsteren 😀

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close