Flaske-bonanza!

Flasker ja. Bordet vårt spiser flasker, tomflasker. Det er delikatesse for stuebordet vårt. Vi drikker ekstreme mengder brus her i huset, og før ville jeg nok skrevet ‘men det er sukkerfri brus, så vi kan slippe oss litt mer løs’. Men nå som jeg har lest så mye om at sukkerfri brus er like farlig som vanlig brus er jeg egentlig litt flau over mengden brus vi drikker. Jeg har jo i tillegg enda en demon, nemlig Burn. Jeg drikker vanvittige mengder Burn. Kan ikke noe for det, det er noe jeg har fått dilla på etter at jeg fødte.

050318 flaskebonanza1

Uansett. Vi har blitt enige om at alle flasker her i huset skal tas vare på og pantes. Jeg panter en gang i uken og pengene tas ut og legges på sparebøssen til Heidi Sophie. Det har allerede kommet ganske mye penger på sparebøssen hennes. Det er penger hun kan bruke på hva enn hun måtte ønske når hun blir større og skjønner at vi må betale for ting vi har lyst på.

Jeg anbefaler alle å ta ut kontantene fra panteflaskene og spare de. De kan spares til turer, fest, ferier, elektronikk eller hva nå enn annet du har lyst på! Hadde ikke jeg hatt jentungen hadde jeg nok lagt de i bøssa for å spare til nytt kamera, eller kanskje en frisørtime eller 7.

 

2 tanker om “Flaske-bonanza!

  1. Etter at panten ble satt opp er det utrolig hvor fort det blir penger av pant. Klarer ikke helt å forstå meg på de som velger å kaste panten sin.

    Liker

    1. Helt enig. Kjenner det er sprøtt når en bærepose eller to fort kan bli hundre kroner!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close