3 måneder feires med storvask.

Tenk, lille jenta mi som veide 1655 gram og var 41,5cm lang når hun ble født, blir idag 3 måneder! Det er 12 dager siden vi hadde termin, men jeg har kjent min lille jente i 3 måneder. Jeg er så heldig!

Hun har hele tiden vært veldig sterk, og til å være prematur føler vi at hun ligger veldig langt fremme i forhold til alderen hennes. Hun løfter hodet og holder det kjempelenge når hun ligger på magen, og i dag grep hun etter leken jeg la foran henne når hun lå på magen. Mammahjertet smelter. Hun ble veid på fredag før helgen, da veide hun 4200 gram. Uken før det var hun 54 cm lang, så jeg tviler på at hun har vokst seg lengre. Foreløpig er vi på helsestasjonen en gang i uken. Ikke fordi vi må, men fordi foreløpig er det eneste gangen jeg faktisk kommer meg ut siden det er så kaldt ute her i Lyngdal.

Vi har vært hjemme siden 23. januar, men fra 5 desember til da bodde vi på nyfødtintensiven i Kristiansand. Det var 7 tøffe uker, men vi gjorde det beste ut av det og vi visste jo at det var for at vårt barn skulle få den hjelpen og støtten hun trengte. Vi klarte oss bra men synes alle tre det var fantastisk godt å komme hjem. Nå går dagene egentlig av seg selv, men vi har ikke rutiner enda. Hun spiser når hun spiser, sover når hun sover og er våken ellers. Hun bestemmer med andre ord helt selv hvordan hun vil ha det foreløpig. Jeg har tenkt at når vi begynner å introdusere grøt og fast føde, da skal vi sette opp rutiner for alt. Alt fra bading til leggetid.

Her i huset feirer meg og lillemor at hun er tre måneder med å vaske leiligheten, det trengs etter en helg hvor vi ikke har gjort noe som helst. Bortsett fra at jeg vasket lastebilen da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close