Vaske-tid er egen-tid.

Siden jeg fant ut av at jeg var gravid har jeg vært opptatt av å ha egentid. Etter at datteren vår ble født og vi kom hjem fra sykehuset har jeg vært ‘alene’ store deler av ukene, men jeg har ikke vært helt alene. Jeg har ikke kunnet gjøre som det passer meg fordi jeg har hatt et lite menneske å passe på. I går parkerte mannen lastebilen uten å vaske den, jeg tvang han til det. Grunnen var egentlig veldig enkel; jeg ønsket å gjøre det for å få litt tid for meg selv. Litt tid hvor jeg slapp å tenke på gråt, bleieskift og kos. Selv om jeg setter pris på alt med min lille jente så er det bra for kroppen og hodet å ha helt fri litt.

Vi sov lenge i dag, alle tre. Vi stod opp i 11-tiden og ganske kjapt etter det var jeg ferdig kledd, maten til frøkna var satt klar i kjøleskapet – klar for å varmes opp hvis hun skulle bli sulten og bæsjebleien var skiftet. Jeg kastet meg omtrent inn i caddyen og kjørte til jobben. Det er litt godt å ha muligheten til å be mannen om å bare parkere, for jeg jobber på samme plassen og kan rutinene der. Han slipper å vise meg hvor alt er, for jeg vet det fra før.

På planen idag stod utvendig og innvendig vask. Det pleide jeg alltid å være med på i helgene før frøkna vår kom. Vi var et godt team og hadde en god rutine på vaskingen av bilen. Jeg merket på kroppen at det er lenge siden jeg har vært med å vaske lastebil. Det er mer jobb enn man kanskje tror.

03,03,18 s730,2.jpg

Det var helt magisk å få kjøre litt igjen. Selv om jeg ikke kjørte så veldig langt idag, så satte jeg stor pris på det. De små tingene gleder like mye som de store tingene. Og her er de store tingene gøy! Ingenting slår lyden av en V8 som starter opp. Når det i tillegg er en 730-hesters motor så er det bare mer gøy. Jeg så at det var litt lite diesel og AdBlue på bilen så jeg reiste til stasjonen vi bruker på jobb og tanket. Vi er heldige som har pumpe ca 200 meters kjøring fra jobb, selv om jeg skulle ønske det var litt lenger så jeg kunne få kjøre litt mer.

03,03,18 s730,3.jpg

Dette er den nyeste bilen Stave Transport har, og det er desidert den fineste. Flaggskipet. Jeg føler meg ganske heldig som har fått lov til å være med å kjøre denne bilen i høst. For oss er det viktig å holde den rein til en hver tid, for alle vet at vi har mye bedre dager på jobb når det er rent og ryddig rundt oss. Det blir mindre rot i hodet og humøret blir bedre med en gang. Det er viktig for oss som er så mye blant mennesker når vi er på plasser å laster/losser bilene våre. Vi må hele tiden være i godt humør. Det er så mye lettere hvis arbeidsplassen, i vårt tilfelle bilen vår, er ren.

Synes du en ren og ryddig arbeidsplass er viktig? 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close