Cafèbesøk og vaksiner.

Dagen vår startet egentlig klokka 04.30 inatt. Da sa vi hade til pappa som skulle reise på jobb. Han kjører langtransport men er så heldig å få være hjemme flere netter i uken. Det er godt å vite at han får komme hjem iblant, så vi slipper å være forlatt til oss selv hele uken. Etter pappa reiste fant jeg frem flaske til minsten og ga henne den før vi igjen la oss til å sove. Hun sov kjempelenge og våknet ikke før 10.15 igjen!

Da stod vi opp, ga flaske og stelte oss. Idag hadde vi nemlig et fullstappa program. Først skulle vi til Flekkefjord for å møte ei venninne som vi traff når vi bodde på Nyfødtintensiven i Kristiansand. Vi fikk dessverre ikke vært der så lenge før vi måtte reise videre, men det er så godt å komme seg ut! Bare om det er for en time eller to. Jeg reiste til henne så dro vi sammen til en hyggelig cafè i Flekkefjord som heter Tollboden. (Vi fikk forresten plass til ikke to – men TRE barneseter i bilen hennes! Trangt ble det, men vi slapp å bruke to biler!)

img_0659

Vi fikk spist litt og skravlet litt før vi måtte kjøre til henne igjen så jeg kunne hente bilen vår. Vi hadde nemlig time på helsestasjonen klokka 14.30 og tiden begynte å renne fra oss. Siden det var mye trafikk mellom Flekkefjord og Lyngdal i dag så ble vi 5 minutter forsinket til helestasjonen, men det gjorde ingenting.

02,03,18 flekkefjord.jpg

Lillemor har gått opp 240 gram siden forrige torsdag! Det er fremgang. Foreløpig har vi ikke hatt noe som helst nedgang i vekten. Hun har økt hver eneste uke. I dag stod veiing og vaksine på skjemaet hos helsesøster. Jeg tror nok at jeg gruet meg mer enn nødvendig, og egentlig uten grunn. Heidi Sophie kunne nemlig ikke brydd seg mindre om sprøytene hun fikk. Hun gråt selvfølgelig litt men det varte i sirka 20 sekunder pr sprøyte så gikk det over! Hun er så god, snill og rolig!

Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at lillemor skal våkne for å få flaske igjen så jeg kan legge både meg, mannen og henne til å sove for kvelden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close