Scania i Fokus.

Petrolhead. Der har du meg. Jeg elsker alt som har med bil å gjøre, og da gjerne store biler – lastebiler. Siden 02.02.17 har jeg hatt førerkort på lastebil. Jobben min er å kjøre semi mellom Stavanger og Østlandet. En jobb jeg har elsket siden dag en. Uten-navn-1

Dagen jeg fikk førerkortet på lastebil må være en av de beste dagene i livet mitt! Jeg har virkelig funnet drømmejobben, men siden jeg ble sykemeldt i sommer har jeg ikke fått kjørt og jobbet med det jeg elsker like lenge som jeg hadde håpet på. Jeg har blitt velsignet med det nydeligste mennesket som er på denne jorden, og det ville jeg ikke byttet bort for noe i hele verden! Men av og til kjenner jeg litt på at jeg savner å hive meg opp i lastebilen og se gule og hvite striper på bakken foran meg. Det skal bli gøy den dagen jeg kan kjøre igjen. Nå er jeg rundt å hører litt om jobber i nærheten slik at jeg kan fortsette å kjøre, men faktisk komme meg hjem hver dag så jeg kan både hente og levere i barnehage.

cropped-img_0386.jpg

I løpet av tiden jeg har vært ansatt hos Stave Transport i Lyngdal har jeg vært superheldig. Både meg og samboeren min jobber for Stave, og når jeg ble 90% sykemeldt i høst fikk jeg være med han på jobb når jeg ikke jobbet de andre dagene i uken. Det var virkelig godt å kunne få lov å bruke tiden frem mot det nye livet vårt med å leve ut drømmen vår om å kjøre sammen. Vi bodde i bilen sammen 4-5 dager i uken og hadde to turer til nord-Norge før jenta vår ble født.

fokus1.jpg

For oss er det et bilmerke som gleder meg mer enn andre. Det er Scania. Biler for meg er som sminke for andre jenter. Jeg får ikke nok, og vil helst ha det riktige merket. Det er Scania. Det er mange krangler om det i vår verden, men jeg har prøvd både Man, Volvo og Scania. Scaniaen vinner hos meg. Nå når den nye modellen kom vinner den enda mer. Om nå det var mulig. Den nye modellen har to store kjøle/fryseskap, stor og god dobbelseng og masse skapplass (hvis man velger bort overkøyen såklart). Bilen har god kjørekomfort, gode speil og er generelt veldig pen å se på.

Jeg skal ikke si jeg er vrang, for jeg kjører nok hva som helst så lenge jeg får jobbe med det jeg trives med. Det er viktig å gjøre det man vil. Ikke bare for seg selv, men jeg merker selv at man får det mye bedre sammen med andre også når man har det bra i livet, med jobb, kjæreste og ja, alt annet.

Jobber du med det du virkelig vil? 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close