Rare Mammafølelser.

I ganske mange år har jeg brukt de klærne jeg har hatt i skapet og ikke oppgradert garderoben noe særlig. Jeg har latt meg selv visne bort og forfalle. I et par år nå har jeg sett ut som et vandrende takras. Jeg har prøvd flere ganger å anskaffe meg pene klær men siden selvtilliten er på nivå med sollys bak mørke skyer har jeg hengt fra meg alt og endt opp med å gå med den samme grå joggebuksen og den samme sorte hettegensern. De fleste som kjenner meg kan nok skrive under på at jeg ikke har brydd meg noe særlig om hvordan jeg ser ut, verken i klær eller sminke og hår. Håret mitt har levd sitt eget liv og jeg tror jeg har hatt alle regnbuens farger.

Jeg tenkte at når jeg blir mamma blir det enda verre, at jeg da kommer til å gå i de samme klærne i en halv måned før jeg får dusja og stelt meg, men nei. Det er faktisk motsatt, nå har jeg mer lyst å pynte meg og se bra ut enn jeg noen gang har gjort. Det er veldig spesielt. Nå går jeg å ser på tøy til meg selv ofte, og når mammaflesket blir borte så skal garderoben min oppgraderes. Den har sårt behov for det.

Sånn så jeg stort sett ut hver dag før jeg ble gravid. Jeg gikk kledd sånn på sykehuset også, men hei, hvem ville ikke gjort det hvis de bodde på sykehuset i 7 uker?

Hvis jeg vet at jeg skal noe spesielt, for eksempel på sykehuset med jentungen så føler jeg en stor trang til å stelle håret, kle på øyenbrynene mine og få på noe svart gugge på øyenvippene mine. Jeg drar også på meg jeans og en litt finere topp og jakke enn jeg gjør hvis jeg bare skal en tur på kiwi for å handle 2-3 varer.

Jeg hadde nok aldri forventa den reaksjonen fra meg selv, på det å bli mor. Men jeg føler selv at jeg vil være en mamma som bryr meg om hvordan andre oppfatter meg. Er ikke det litt spesielt da?

Hvordan reagerte du på ditt eget utseende når du ble mamma?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close