Nye klær til prinsessa.

Vi startet dagen som vi pleier, med bleieskift og mat. Hun pleier å våkne mellom 7 og 8 en gang for mat, men vi sniker oss ofte til å sove en time eller to til før vi faktisk står opp. Vi synes det er kos å ha den lille stunden før vi står opp.

I dag stod vi opp for å spise 09.40, da hadde det gått 5 timer siden sist flaske. Hun er så flink til å sove om natten! En gang i uken drar vi på helsestasjonen for å veie prinsessa, så vi troppet opp til timen vår 12.30 på helsestasjonen. Jeg var spent på denne ukens veiing, hun har vært forkjøla og spist mindre enn hun pleier så jeg regnet med at hun bare hadde gått opp kanskje 20-50 gram. Jeg fikk sjokk når jeg så at hun hadde gått opp hele 400(!!!) gram. Det er rekord på en uke, nøyaktig en uke.

I dag var vi på shopping siden frøkna nå veier nesten 4 kg. Hun hadde gått opp fra 3560gram til 3960gram. Hun begynner å bli litt for stor for klærne vi har til henne fra før så jeg tok turen til Cubus og KappAhl for å se hva de kunne tilby av tøy til frøkna. Jeg er sær når det kommer til klær.

Body fra KappAhl, 90krBody fra KappAhl, 90kr

Kjole fra KappAhl, 111,75kr (Full pris 149,- fikk 25% på den når jeg ble medlem)

Bukse fra Cubus, 99,-

2pk smekker, 79kr. Ullsokker, 69kr. Grå lue, 99kr. 2pk hvite luer, 49kr (mener jeg å huske).

Vi er storfornøyde med handleturen i dag og selv om dette ikke er så mye så er det nok i første omgang. Vi bruker stort sett de samme plaggene om igjen med en gang de er vasket så ser ikke vitsen med å handle inn for mye av hvert plagg. Hun har det hun trenger og det som er praktisk.

Hva har du gjort i dag?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close