Termindatoen er her!

Jepp, i dag, 2 måneder og 16 dager etter min lille prinsesse kom til verden er termindatoen her. Selv om hun helt sikkert ikke hadde kommet i dag så er det sprøtt å tenke på at hun egentlig ikke skulle vært født før i dag. Vi trives godt i foreldrerollen, men som alle andre har vi dager hvor vi har lyst å bare synke ned i jorden å forsvinne. Det er tøft når et barn, en liten baby styrer hele livet ens.

Vi har jo lært vår lille jente å kjenne ganske godt allerede, hun har jo tross alt vært i den store, skumle, vide verden i over 2 måneder allerede. Vi vet hvorfor hun griner før hun vet det selv, vi vet hva hun liker, hvordan hun liker å sovne og hvilke ansiktsutrykk hun reagerer mest på. Det er virkelig fint å se.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close